Η Εταιρεία Biron

Η Εταιρεία

Σταθμοί στην ιστορία μας…

2005 - Ιδρύθηκε η εταιρεία μας με την επωνυμία Σπυρόπουλος Βασίλειος & ΣΙΑ ΙΚΕ και αποκλειστική δραστηριότητα, τότε, την παραγωγή μηχανισμών επίπλων.

2008 - Με εφόδιο την τεχνογνωσία, επεκταθήκαμε στην κατασκευή μεταλλικών επίπλων εσωτερικού χώρου και ειδικότερα στην κατασκευή μεταλλικών κρεβατιών.

2020 - Μεταφερθήκαμε σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 τ.μ. και δημιουργήσαμε το νέο μας σήμα BIRON, με πρωταρχικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σήμερα - Με νέα επωνυμία και ανανεωμένο προφίλ, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και μεράκι να σας προσφέρουμε τις πιο οικονομικές λύσεις από μέταλλο, υψηλής αισθητικής και ποιοτικής αξίας!

Το όραμά μας…

Με προσήλωση και επιμονή στη λεπτομέρεια, δημιουργούμε προϊόντα που αναβαθμίζουν τόσο την ποιότητα του ύπνου όσο και την αισθητική του χώρου. Όραμά μας είναι να φτάσουμε σε κάθε σπίτι, προσφέροντάς σας καλύτερη ποιότητα ζωής και ύπνου!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Οι Αξίες μας

Ο συνδυασμός της ποιότητας, των ξεχωριστών σχεδίων και της καλύτερης δυνατής τιμής αποτελεί τη βάση της επιτυχίας μας!

null
Υψηλή
Ποιότητα
null
Ξεχωριστές
Λεπτομέρειες
null
Εξαιρετικές
Τιμές

Γνωρίστε
τα Προϊόντα μας

Με συλλογές μεταλλικών κρεβατιών και καναπέδων, επίπλων κρεβατοκάμαρας, ανατομικών τελάρων, αξεσουάρ και μηχανισμών κρεβατιού που ανανεώνονται συνεχώς, στη Biron μπορείτε να βρείτε προϊόντα που θα καλύψουν κάθε ανάγκη, επιθυμία και γούστο!

Κατάλογος Προϊόντων